opc_loader

Wensenlijst

Voorjaarsactie!
Gastenboek
DJ Davidse 
Aangenaam verrast dat bestelling binnen 24...
Judith Roodenburg 
Goedemorgen, Ik heb 2 items op wenslijst...
Aart Lobregt 
Mooie, goed werkende radio en 3 tafeltjes...
Kees Deelen 
Vintageway, heel erg bedankt voor de mooie...

Passie


Wij hebben een passie voor de fifties en sixties!
De vormgeving van toen, het kleurgebruik, de muziek en de lifestyle ... en niet te vergeten de degelijkheid. Spullen werden nog geproduceerd om een leven lang mee te gaan. Dat zien we ook regelmatig terug in de items die we tegenkomen.


Maar niet alles heeft de tand des tijds doorstaan. Ook productie-aantallen lagen niet zo hoog als tegenwoordig, hierdoor zijn veel originele artikelen van toen niet of nauwlijks meer op de tweedehands markt te koop.
Uiteraard zijn er veel retro meubels en artikelen te verkrijgen in de vele woonwinkels die Nederland rijk is, maar hoe leuk is het om het origineel te hebben. Die tafel waar al ruim 60 jaar mensen aan hebben gezeten of die vaas waar al decenia lang bloemen in hebben gestaan. Meubels en items met geschiedenis!
VintageWay verzorgt dat stukje geschiedenis middels de hedendaagse methode van online winkelen.


interieur 50ss


Het assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van originele jaren vijftig en jaren zestig items en produkten. Dagelijks zijn wij op zoek naar authentieke spullen uit die periode om onze webwinkel aan te vullen.

Veelal zijn de items uniek in zijn soort en maar eenmalig in de webshop. Authentiek houd in, origineel uit die periode en ruim 50/60 jaar oud. Hierdoor zijn de items niet in nieuwstaat. Het is niet te vermijden dat er in de loop der jaren gebruiksporen ontstaan. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te visualiseren en te verwoorden middels foto's en tekst, zodat u een volledig beeld krijgt van de staat van het produkt. Indien mogelijk herstellen wij zichtbare schade op een zo origineel mogelijke manier.

Naast jaren 50 en 60 items bieden wij in mindere mate ook oudere en nieuwere produkten aan in de webwinkel, alsmede retro items, nieuwe spullen in de stijl van 50 a 60 jaar geleden, dit zal dan duidelijk vermeld staan bij het te verkopen produkt.

Het grootste gedeelte van de produkten in de webwinkel is van Nederlandse, Duitse en Amerikaanse makelij en wisselt met grote regelmaat. Meubels, verlichting, aardewerk, keukenartikelen, elektronica almede rotan items en producten uit de Tomado-lijn is zomaar een greep uit ons assortiment.

Wij proberen een zo eerlijk mogelijke verkoopprijs te berekenen voor onze produkten.
veelal zal dit gebaseerd zijn op inkoop, de staat van het item, de leeftijd en de uniciteit van het produkt.

Omdat deze webshop geen gebruik maakt van een winkelpand, hopen wij de door te berekenen kosten zo laag mogelijk te houden. Mede hierdoor zijn we niet altijd aanwezig, Wilt u toch graag het een en ander eerst bekijken voor u het koopt, dan kan dat uiteraard. Maak hiervoor een afspraak via ons mailadres info@vintageway.nl of via whatsapp. 

 20210918_183332