opc_loader

Wensenlijst

Voorjaarsactie!
Gastenboek
DJ Davidse 
Aangenaam verrast dat bestelling binnen 24...
Judith Roodenburg 
Goedemorgen, Ik heb 2 items op wenslijst...
Aart Lobregt 
Mooie, goed werkende radio en 3 tafeltjes...
Kees Deelen 
Vintageway, heel erg bedankt voor de mooie...
Artikelen afrekenen

Na het invoeren van uw adresgegevens biedt VintageWay.nl de mogelijkheid om uw online aankopen eenvoudig te voldoen via de betaalmethode iDEAL of bankoverschrijving.


iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Als je met iDEAL betaalt, reken je af via de internetbankieromgeving of de mobiel bankieren app van je eigen bank. Klanten van nagenoeg alle Nederlandse banken kunnen betalen met iDEAL.

Nadat je voor iDEAL kiest op de betaalpagina van de webwinkel, log je in bij de website van je eigen bank of via de mobiel bankieren app. Als je ingelogd bent, hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen. De gegevens (zoals het bedrag en het rekeningnummer) van je bestelling zijn al ingevuld.

logo_ideal

Bankoverschrijving

U kunt er ook voor kiezen uw aankopen te betalen door middel van een bankoverschrijving. Na het afronden van uw bestelling toont de vervolgpagina u het openstaand bedrag, de VintageWay bankgegevens en het betalingskenmerk, waarmee u het bedrag kunt overmaken.
U krijgt tevens een orderbevestiging toegestuurd via e-mail met een overzicht van uw bestelling en onze bankgegevens.


Het verwerken van online betalingen via iDEAL verloopt via de Stichting Pay.nl